O nama

Tehno dom d.o.o. ekskluzivni je zastupnik za Viadrus te peći za centralno grijanje na kruto, plinsko i tekuće gorivo nekoliko renomiranih europskih proizvođača kao i sve ostale opreme za centralno grijanje. Uz vlastitu veleprodaju, maloprodaju i servis bavimo se i vlastitom proizvodnjom.

5.9.1990.

Osnovan Tehno-dom d.o.o. sa željom da osigura kvalitetno grijanje za svaki dom, školu, poduzeće i svaku prostoriju u kojoj je potrebna toplina. Naš san tada je bila proizvodnja i razvoj.

2000.

Eksluzivni smo zastupnik proizvoda za grijanje češke tvornice kotlova Viadrus.

2003.

Postajemo zastupnik Atmos proizvoda za grijanje. Naša ponuda se širi kao i broj zaposlenih.

2009.

Počeli smo prodavati automatizirane kotlove na pelete. Kotlovi turskog proizvođača Kozulsan postali su važan dio naše ponude.

2012.

San o proizvodnji postaje stvarnost. Pokrećemo proizvodnju sa željom da što bolje iskoristimo obnovljivu energiju biomase.

2013.

Postali smo eksluzivni zastupnik proizvoda za grijanje češke tvornice kotlova Regulus.

2015.

Početak suradnje s Romotopom, još jednom češkom tvornicom koja je svoju proizvodnju usredotočila na ugradbene i sobne kamine.

DANAS - 14 zaposlenih, zastupnici za 17 domaćih i stranih proizvođača, servisna služba, proizvodnja, dostava i ugradnja.

Naša misija je od početka ista -> Osigurati kvalitetna rješenja za grijanje i proizvodnja hrvatskih proizvoda koji ne odstupaju kvalitetom od europskih standarda.

Naši proizvodi

Razvili smo kotao da bi povećali efikasnost centralnog grijanja  i potaknuli proizvodnju kotlova u Hrvatskoj. Na Viadrus kotlu izrezali smo rupu na dnu i dodali još jedno ložište u kojem se nalazi Pelltherm plamenik. Na taj način povećali smo efektivnost kotla na drva i dobili mogućnost loženja na pelete i ostala slična bio goriva. Combitherm 45 je kombinirani kotao na kruta goriva, pelete i slična goriva na biomasu. Poseban je po tome što grije na dvije vrste goriva bez dodatnih preinaka. Automatika plamenika može upravljati radom kotla u 3 različita režima:
  1.  Klasični rad na drva/brikete/ugljen
  2.  Rad na drva/brikete/ugljen kombiniran s radom na pelete
  3.  Klasični rad na pelete i slična goriva na biomasu
Combitherm-45-kombinirana-pec-za-centralno-grijanje Kao gorivo se može korisiti drvo, drveni briketi, ugljen, pelet, koštica višnje, otpadni kukuruz i ljuska oraha. Combitherm je atestiran i zadovoljava najvišu klasu u normi EN:303 za kotlove na kruta goriva. Iskoristivost Combitherma na pelete je 93%. Saznajte više o Combithermu   Pelltherm set predviđen je za loženje drvenim peletima, konstruiran je za ugradnju na toplovodne kotlove na kruto gorivo Viadrus U26 ili u kombinaciji s donjim ložištem (Combitherm). Mogućnost dogradnje plamenika i automatskog sustava dobave drvenih peleta na nove ili već prije ugrađene kotlove na kruto gorivo. Mogućnosti Pelltherm plamenika:
  • automatski rad na pelet i slična goriva od biomase
  • programiranje automatike za automatski početak i kraj rada plamenika
  • visoka učinkovitost (preko 90%)
  • automatika ima mogućnost povezivanja na sobni termostat ili mobitel
  • mogućnost loženja na više vrsta goriva: pelet, košticu višnje, otpadni kukuruz, ljusku oraha, ljusku lješnjaka
Saznajte više o Pellthermu

Naši partneri

Od osnutka naš cilj je zadovoljstvo korisnika našim savjetom, proizvodom ili uslugom. To uspjevamo zahvaljujući timu koji je satkan od vrhunskih profesionalaca entuzijasta i zaljubljenika u tehnologiju. Oni svoje iskustvo i znanje nesebično dijele sa svakim potencijalnim klijentom, njegujući individualan pristup svakom projektu na obostrano zadovoljstvo. Naši stručnjaci čine razliku, njihov rad i posvećenost poslu razlozi su zadovoljstva naših klijenata i našeg uspjeha! Naše proizvode možete kupiti u prodajnom salonu u Novom Zagrebu na adresi: Tehno-dom d.o.o. Karlovačka cesta 52c 10020 Zagreb *u blizini Arene i u internet trgovini na www.tehno-dom.hr  

Dostavljamo kvalitetne proizvode za grijanje u trgovine specijalizirane za grijanje. Osim kvalitete proizvoda i stručnu podršku nudimo veliki rabat i dodatne bonuse za naše vjerne partnere.

viadrus regulus centrometal abc romotop atmos 100% vjerujemo u svoje proizvode i nudimo dugogodišnje garancije, čak do 10 godina! Uz prodaju nudimo i instalacije, servis i puštanje u rad sustave centralnog grijanja na drvo, pelet, sječku i ostalu biomasu. Bez obzira o veličini projekta, spremni smo ponuditi kvalitetno rješenje! Tu smo za vas već 26 godina. Naš cilj je pomoći svima onima koji trebaju način grijanja. Javite nam se sa svojim pitanjima i dopustite nam da vam pomognemo.
TEHNO-DOM d.o.o.
KARLOVAČKA CESTA 52c
10020 ZAGREB


TELEFONI:
+385 1 6141 894
+385 1 6141 895
+385 1 6521 465
FAX:
+385 1 6140 056

OIB: 44115539420
MBS: 080109287

E-mail:
info@tehno-dom.hr

Radno vrijeme:
PONEDJELJAK - PETAK: 08:00 - 19:00
SUBOTA: 08:00 - 13:00

Radno vrijeme skladišta (izdavanje kotlova):
PONEDJELJAK - PETAK: 08:30 - 15:30
SUBOTA: 8:30 - 12:00