Snaga grijanja od 1990.

email: info@tehno-dom.hr
tel: +385 1 6141 894

O NAMA

Tehno dom d.o.o. ekskluzivni je zastupnik za Viadrus te peći za centralno grijanje na kruto, plinsko i tekuće gorivo nekoliko renomiranih europskih proizvođača kao i sve ostale opreme za centralno grijanje. Uz vlastitu veleprodaju, maloprodaju i servis bavimo se i vlastitom proizvodnjom.

5.9.1990.
Osnovan Tehno-dom d.o.o. sa željom da osigura kvalitetno grijanje za svaki dom, školu, poduzeće i svaku prostoriju u kojoj je potrebna toplina. Naš san tada je bila proizvodnja i razvoj.

2000.
Eksluzivni smo zastupnik proizvoda za grijanje češke tvornice kotlova Viadrus.

2003.
Postajemo zastupnik Atmos proizvoda za grijanje. Naša ponuda se širi kao i broj zaposlenih.

2009.
Počeli smo prodavati automatizirane kotlove na pelete. Kotlovi turskog proizvođača Kozulsan postali su važan dio naše ponude.

2012.
San o proizvodnji postaje stvarnost. Pokrećemo proizvodnju sa željom da što bolje iskoristimo obnovljivu energiju biomase.

2013.
Postali smo eksluzivni zastupnik proizvoda za grijanje češke tvornice kotlova Regulus.

2015.
Početak suradnje s Romotopom, još jednom češkom tvornicom koja je svoju proizvodnju usredotočila na ugradbene i sobne kamine.

DANAS – 14 zaposlenih, zastupnici za 17 domaćih i stranih proizvođača, servisna služba, proizvodnja, dostava i ugradnja.
Naša misija je od početka ista -> Osigurati kvalitetna rješenja za grijanje i proizvodnja hrvatskih proizvoda koji ne odstupaju kvalitetom od europskih standarda.

Istaknuti klijenti

Zadovoljnih kupaca

Prodanih kotlova

Zaposlenih

Naši proizvodi

Razvili smo kotao da bi povećali efikasnost centralnog grijanja  i potaknuli proizvodnju kotlova u Hrvatskoj. Na Viadrus kotlu izrezali smo rupu na dnu i dodali još jedno ložište u kojem se nalazi Pelltherm plamenik. Na taj način povećali smo efektivnost kotla na drva i dobili mogućnost loženja na pelete i ostala slična bio goriva.

Combitherm 45 je kombinirani kotao na kruta goriva, pelete i slična goriva na biomasu. Poseban je po tome što grije na dvije vrste goriva bez dodatnih preinaka.

Automatika plamenika može upravljati radom kotla u 3 različita režima:

  1.  Klasični rad na drva/brikete/ugljen
  2.  Rad na drva/brikete/ugljen kombiniran s radom na pelete
  3.  Klasični rad na pelete i slična goriva na biomasu

Combitherm-45-kombinirana-pec-za-centralno-grijanje
Kao gorivo se može korisiti drvo, drveni briketi, ugljen, pelet, koštica višnje, otpadni kukuruz i ljuska oraha. Combitherm je atestiran i zadovoljava najvišu klasu u normi EN:303 za kotlove na kruta goriva.

Iskoristivost Combitherma na pelete je 93%.

Saznajte više o Combithermu

Pelltherm set predviđen je za loženje drvenim peletima, konstruiran je za ugradnju na toplovodne kotlove na kruto gorivo Viadrus U26 ili u kombinaciji s donjim ložištem (Combitherm). Mogućnost dogradnje plamenika i automatskog sustava dobave drvenih peleta na nove ili već prije ugrađene kotlove na kruto gorivo.

Mogućnosti Pelltherm plamenika:

  • automatski rad na pelet i slična goriva od biomase
  • programiranje automatike za automatski početak i kraj rada plamenika
  • visoka učinkovitost (preko 90%)
  • automatika ima mogućnost povezivanja na sobni termostat ili mobitel
  • mogućnost loženja na više vrsta goriva: pelet, košticu višnje, otpadni kukuruz, ljusku oraha, ljusku lješnjaka

Saznajte više o Pellthermu

Naši partneri

Ivan Mikša

Ivan Mikša

Vlasnik

Od osnutka naš cilj je zadovoljstvo korisnika našim savjetom, proizvodom ili uslugom.
To uspjevamo zahvaljujući timu koji je satkan od vrhunskih profesionalaca entuzijasta i zaljubljenika u tehnologiju. Oni svoje iskustvo i znanje nesebično dijele sa svakim potencijalnim klijentom, njegujući individualan pristup svakom projektu na obostrano zadovoljstvo.
Naši stručnjaci čine razliku, njihov rad i posvećenost poslu razlozi su zadovoljstva naših klijenata i našeg uspjeha!

Trebate grijanje? Javite nam se