FabricAir tekstilni kanali i sustavi za distribuciju zraka

Sustavi FabricAir kanala nude idealno rješenje za hlađenje, grijanje i ventilaciju. Naša su rješenja prilagođena kako bi odgovarala potrebama kupca.

Osim značajnih ušteda troškova i vrhunske kvalitete proizvoda, FabricAir kanali nude poboljšanu kvalitetu zraka i udobnost zaposlenika.

Glavne karakteristike:

 • Nema kondezacije
 • Lagan materijal
 • Niska razina buke
 • Brza i jednostavna instalacija
 • Ventilacija bez propuha
 • Može se prati
 • Veliki izbor boja
 • Dugi vijek trajanja
 • Moguća izrada prema narudžbi

Opis

30-70% jeftiniji od metala

FabricAir sustavi disperzije nude više mogućnosti za uštedu novca bez žrtvovanja kvalitete ili fleksibilnosti u dizajnu. Korištenje FabricAir disperzijskih sustava može rezultirati uštedama od 30 do 70% u odnosu na troškove uobičajenih kanala. To se ostvaruje jednostavnim procesom ugradnje, ekonomičnim transportnim rješenjima, uštedom prostora i učinkovitim materijalima.

Prilagodljiv dizajn sustava

FabricAir sustavi disperzije nemaju ograničenja kada se radi o koljenima, reduktorima i spojnicama, kao što je to slučaj s konvencionalnim metalnim kanalima. Ako to možete zamisliti, FabricAir može proizvesti. Ako ste navikli na metalni kanal, onda znate uzeti svoj novčanik kad čujete “nestandardne”. U tvrtki FabricAir, nestandardan je ono što radimo, jer svaki posao je prilagođen. Bilo koji kut, bilo koja duljina, bilo koji promjer … Nazovite nas i pretvorit ćemo ono što ste zamislili u stvarnost za tri tjedna ili manje.

Najpouzdaniji rokovi isporuke u industriji

FabricAir ima najbrže vrijeme isporuke svakog proizvođača kanala za tkanine i dosljedno isporučuje na vrijeme. Ako ste ikada imali projekt odgađan jer vam oprema nije stigla na vrijeme, znate koliko je važna isporuka na vrijeme i kako to može utjecati na vaše rokove. Često postoje likvidirane štete uključene u ugovore o izgradnji, a vaš kupac nije zainteresiran zašto niste mogli dovršiti projekt na vrijeme. Nemojte dopustiti proizvođaču da bude razlog. FabricAir će uvijek dostaviti na vrijeme.

Mi smo iskusni profesionalci i koristimo „state of the art“ proizvodne tehnologije kako bi se osiguralo da imamo najbolje i najpouzdanije rokove isporuke u industriji.

Jednostavna instalacija

FabricAir sustavi disperzije su intuitivni i jednostavni za instalaciju. Svaki odjeljak kanala označen je pojedinačnom oznakom koja vam omogućuje da točno znate gdje treba ići svaki komad. Nema potrebnih alata za kupnju; sve što vam je potrebno može se naći u običnoj alatnoj kutiji. Jednostavna instalacija značajno smanjuje radno vrijeme u usporedbi s metalnim kanalima ili drugim sustavima kanala. To pomaže u osiguravanju izgradnje vašeg projekta na vrijeme i unutar proračuna.

Učinkovito rješenje bez obzira na visinu stropa

Ovisno o primjeni, FabricAir kanali i sustavi disperzije mogu se prilagoditi specifičnim potrebama vaše zgrade, koristeći najbolji model tijeka ili kombinacija višestrukih modela protoka.

Na primjer, u zgradama s niskim stropnim visinama, modeli protoka zraka s niskom razinom buke često su izbor za izbjegavanje propuha. Međutim, ako zgrada ima visoke stropove i zahtijeva zagrijavanje, koriste se modeli protoka visokog izbacivanja kako bi se osiguralo da zrak dosegne okupiranu zonu i pomaže u izbjegavanju raslojavanja. FabricAir sustavi disperzije osiguravaju idealnu raspodjelu zraka bez obzira na veličinu prostorije i visinu stropa.

Sve je uključeno u FabricAir disperzijski sustav

Mnoge funkcije poznate iz konvencionalnih metalnih kanala potpuno su integrirane u FabricAir disperzijski sustav, čineći difuzore, rešetke, prigušnice itd., suvišne. FabricAir sustavi disperzije su sveobuhvatni.

Kada koristite sustave disperzije zraka tkanina, možete zaboraviti na sljedeće:

 • Nisu potrebne dodatne rešetke ili difuzori. Sustavi disperzije FabricAir funkcioniraju i kao kanalni sustav i kao sustav za disperziju zraka.
 • Nije potrebno dodatno smanjenje buke (osim možda smanjenja buke ventilatora). Bez buke je standard.
 • Nema nezgodnih promjena ili montaže na gradilištu. FabricAir sustav disperzije je prilagođen izravno iz tvornice, sastavlja se sa zatvaračima i spreman je za instalaciju čim stigne.
 • Nema prigušivača. FabricAir disperzijski sustav ne zahtijeva balansiranje.
 • Bojanje nije potrebno jer su tkanine obojene.
 • Nema dodatne izolacije. FabricAir sustavi disperzije su bez kondenzacije.

Model protoka koji odgovara vašim specifičnim potrebama

FabricAir proizvodi mnogo različitih modela protoka kako bi zadovoljio specifične zahtjeve bilo kojeg projekta. Odgovarajući model protoka ovisi o nizu specifičnih faktora projekta. Kakvu vrstu upotrebe se isporučuje: grijanje, hlađenje, ventilacija ili kombinacija sve tri vrste? Postoje li određeni zahtjevi za protok zraka? Da li se zahtjevi razlikuju od sobe do sobe? Postoji još pitanja koja se mogu postaviti, a odgovori određuju koji model protoka odgovara vašoj aplikaciji. Budite uvjereni, bez obzira na zahtjeve vašeg zahtjeva, FabricAir ima model protoka koji odgovara vašim potrebama.

Higijenska alternativa metalu

FabricAir kanali su 100% poliester, što ih čini higijenskim izborom za vašu distribuciju zraka. Poliester je tanka plastična nit koja ne apsorbira vodu. To ga čini nemogućim za bakterije da žive “unutar” vlakana i ako se bilo koja nečistoća nakuplja na površini kanala, može se jednostavno oprati. Ako imate primjenu koja će vjerojatno nanijeti štetne bakterije na kanal, kao što je prerada hrane, imate mogućnost navesti jedan od naših antimikrobnih poliesterskih kanala. Te jedinstvene kvalitete omogućuju da FabricAir sustavi disperzije preferiraju izbor u klaonicama, laboratorijima, profesionalnim kuhinjama i bilo kojem drugom mjestu sa strogim higijenskim zahtjevima.

Lagani dizajn za teške kanale

FabricAir nudi najteže radne kanale u industriji, u laganom dizajnu. Naši su kanali težak svega 300 g / m² , tako je kao usporedba pera s čekićem, u usporedbi s konvencionalnim metalnim sustavima. To je važno posebno u vezi s naknadnim ugradnjom postojeće građevinske mase, jer FabricAirovi sustavi disperzije neće značajno utjecati na strukturalni integritet. Kao brzo pravilo, upotrebljavajući 3 kg / m  za potrebe izračuna, osigurat će fer konzervativnu procjenu za strukturne inženjere 99% svih projekata. Težina stvarnog kanala s ovjesom ovisi o duljini i promjeru kanala. Međutim, najpopularnija tkanina, Combi, teži 95% manje od čeličnih kanala.

Dugotrajnost

FabricAir je izvorni proizvođač kanala. Uveli smo prvu svjetsku tvornicu kanala 1973. godine, stoga imamo više od 40 godina iskustva. Mnogi od naših početnih instalacija i dalje su u potpunosti funkcionalni i rade jednako kao i na dan kada su instalirani.